Üdvözöljük a Hotel Kerpely honlapján

A Hotel Kerpely Dunaújváros belvárosában a régió egyik legújabb szállodája. Kedvező fekvése, modern berendezése tette a város egyik legismertebb és legkedveltebb szállodájává. A szállodában 38 db modern bútorozású szobában 90 fő elhelyezésére van lehetőség. A szobákban fürdőszoba, színes televízió, hűtőszekrény, wifi elérési lehetőség szolgálja a vendégek kényelmét.

 

Egyéb szolgáltatásaink:

0-24 órás recepció,

repülőtéri transzfer, autókölcsönzés, taxi rendelés

wifi

a szálloda épülete mögött ingyenes parkolási lehetőség biztosított vendégeink részére,

csomagmegőrző.

A Hotel ideális szálláshely üzletemberek, átutazók, sportolók, valamint családi és baráti rendezvényeken részt vevő csoportok számára.

Az épület teljes mértékben akadálymentes, így mozgáskorlátozott vendégeink is gond nélkül vehetik igénybe szolgáltatásainkat.

 

Vendégeink étkezését a Hotel Kerpely közvetlen szomszédságában található Campus Étterem biztosítja, a kikapcsolódásáról és szórakozásáról pedig a Campus Klub gondoskodik.

A Hotel Kerpely épületében található két konferencia terem ideális helyszín termékbemutatók, továbbképzések, családi rendezvények megtartására  A szomszédos Dunaújvárosi Egyetem 196 fős reprezentatív konferenciatermében magas színvonalú technikai háttér gondoskodik a tökéletes konferencia helyszínről. Az Egyetem sport-, és rendezvénycsarnoka pedig kiváló helyszínéül szolgál a különböző, nagyobb létszámú rendezvények számára legyen szó sportcélú, magán, szórakoztató vagy üzleti jellegű rendezvényről.

A felsoroltakon kívül természetesen minden felmerülő igényt igyekszünk kielégíteni.

Nálunk minden az Ön kényelmét szolgálja, itt nincsenek távolságok, mindent megtalál szinte egy helyen.

 

Várjuk szeretettel, legyen a vendégünk!

Nézzen körül nálunk WebSétával